15 lærere fra VSU Haderslev, var på besøg hos Haderslev Skyttekreds den 5 sep.2019.
 
Georg startede med, at give en grundig orientering om skydning, samt om de muligheder der er inden for skydesporten.
Han orienterede også om sikkerheden ved skydning, samt om skydningens mange muligheder, også for folk med et handikap.
 
Peter Clausen fortalte lidt om sig selv og sit handikap. Han fortalte også lidt om hvordan han var blevet modtaget af medlemmerne i Haderslev Skyttekreds, samt om hvor meget skydningen har hjulpet ham med hans handikap.
Alle lærerne tilkendegav, at de havde haft nogle dejlige timer på skydebane.
      
 
 
         
 
 Besøg på skydebanen 
 
 Skoler, foreninger, firmaer, familier, polterabend.
 
 
Prøveskydning:
For at vi kan være sikre på at der er tilstrækkeligt antal instruktører tilstede når du besøger os, skal du indsende en anmodning om prøveskydning. Du bliver derefter kontaktet via mail eller tlf.
 
Alle på 15 år eller derover skal fremvise ID med billede. F.eks. pas eller kørekort. Der må ikke udlånes våben til dig hvis du ikke medbringer ID med billede. Er du 14 år eller yngre skal du ikke fremvise ID.
 
Prøveskydninger er for max 2 personer ad gangen. Er i flere der ønsker at følges ad til prøveskydning så skriv "gruppe" som overskrift ved henvendelsen.
 
Riffel:
Prøveskydning med riffel for børn og unge i aldersgruppen 9-21 år foregår tirsdag aften. Dato og tidspunkt aftales med Malte. Skriv "riffel ung " som overskrift i henvendelsen. En af forældrene må gerne komme med på banen ved første prøveskydning.
 
Prøveskydning med riffel for voksne foregår torsdag aften i ulige uger. Dato og tidspunkt aftales med Dorthe. Skriv " riffel for voksne " som overskrift i henvendelsen.
 
Prøveskydning med riffel for senior foregår tirsdage fra kl.13-15. Du kan komme uden forudgående aftale.
 
Pistol:
Prøveskydning med pistol kræver at du er over 14 år. Første prøveskydning med pistol er altid på vores indendørs bane og med luftpistol. Eneste undtagelse er hvis du er en erfaren pistolskytte fra en anden forening under DGI. Der kan ikke skydes med cal større end 22/salon ved prøveskydninger. 
Prøveskydning med pistol torsdage i ulige uger. Dato aftales med Steen. Skriv " pistol " som overskrift ved henvendelsen.
 
Prøveskydning med pistol for seniorer aftales med Dorthe. Skriv " pistol senior " som overskrift ved henvendelsen.
 
 
 
 
 
           Firmaskydning 50m
Haderslev Skyttekreds